TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLARI

- ECZACIM BENİM İLACIM

- SAĞLIK

- SERBEST

olmak üzere üç kategori altında düzenlenmiştir. 23 Mayıs 2022 – 28 Ağustos 2022 tarihleri arasında başvuruların alındığı Yarışmaya 36 ülkeden 530 katılımcı toplam 3151 fotoğraf ile başvuru yapmıştır.

“Serbest” kategorisinde 2005 fotoğraf, “Sağlık” kategorisinde 874 fotoğraf, “Eczacım Benim İlacım” kategorisinde 272 fotoğraf jüri üyeleri tarafından değerlendirilmiş, ödül almaya hak kazananlar Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu ve http://pharmacy.yarismasistemi.com/ internet siteleri üzerinden duyurulmuştur.

Eserler 25 Eylül 2022 – 25 Şubat 2023 tarihleri arasında erişime açılacak çevrimiçi fotoğraf sergisinde fotoğrafa ilgi duyanlarla buluşacaktır.

Ödül alan fotoğrafların yer aldığı dijital kataloğumuz aşağıda sunulmuş olup, kataloğumuza ayrıca TEB Yayınları/Kitaplar ve Raporlar bölümünden ulaşabilirsiniz.

Katalog için görseli tıklayınız.

13 Eylül 2022 - Okunma Sayısı : 182