TEB ECZACILIK AKADEMİSİ 2011 YILI BİLİM, HİZMET VE TEŞVİK ÖDÜLLERİ DUYURUSU

Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi tarafından 2011 yılında; Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri olmak üzere üç tür ödül verilecektir. Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri, eczacılık bilimleri alanında araştırma yapan ve/veya bu alanların mensubu olan Türkiye Cumhuriyeti uyruklu bilim insanlarının seçkin araştırma, çalışma ve hizmetlerini değerlendirmek, üstün niteliklerini onayarak kamuoyuna duyurmak ve bir teşvik unsuru olmak üzere oluşturulmuştur.

Aday önerilerinin, ekte sunulan Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri Esasları ile ekteki formlara uygun olarak düzenlenmesi ve önerilerin en geç 31 Mart 2011 perşembe günü saat 18:00’a kadar Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi’ne (Cinnah Cad. Willy Brandt Sok. No:9 Çankaya/ANKARA ) ulaştırılması gerekmektedir.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ECZACILIK AKADEMİSİ

Bilim Hizmet ve Teşvik Ödülleri Esasları Word