PAKİSTAN HALKINA YARDIM KAMPANYASINDA KIZILAY'A İLAÇ GÖNDERİM İŞLEMLERİNE BAŞLANMASI HAKKINDA

37.A.00.003310
Ankara, 20.09.2010

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Pakistan’da Ağustos ayı başında başlayan sel felaketinin ardından Pakistan halkına destek olmak amacıyla 25.08.2010 – 15.09.2010 tarihleri arasında Birliğimizin internet sayfası (www.teb.org.tr) üzerinden sürdürülen ilaç yardımı kampanyasında, ecza depoları (Hedef, Selçuk) ve ecza kooperatifleri üzerinden yardım yapmak isteyen meslektaşlarımızın isimlerinin ve yapmak istedikleri yardım tutarlarının yer aldığı listeler depolara ve kooperatiflere 17.09.2010 Cuma günü gönderilmiştir.

Bölgeye gönderilmek üzere belirlenen ilaç türleri, meslektaşlarımızın beyan ettikleri yardım tutarlarına uygun olarak ilgili depo/koop. şubesi tarafından fatura edilecek ve ilaçlar depo/koop. şubesince Kızılay’ın Ankara’daki ana deposuna gönderilecektir. İlaç gönderim işlemleri 22.09.2010 Çarşamba akşamına kadar tamamlanacak ve sonrasında Kızılay tarafından afet bölgesine sevki gerçekleştirilecektir. Meslektaşlarımız tarafından bildirilen yardım tutarları fatura altı tutar olarak esas alınacak ve fatura tutarının, eczacının yaptığı yardım tutarını zorunlu olarak aşması gerekirse, bu aşım yardım tutarının %5 ini geçmeyecektir.

Ecza depoları ve kooperatifler tarafından sürdürülecek olan ilaç gönderim operasyonu kapsamında gönderilen ilaç listesi ile eczanelere kesilen faturaların birer örneği de Birliğimize gönderilecektir.

Bilgilerinize duyurulur...

20 Eylül 2010 - Okunma Sayısı : 105