LÖSEV 2023 Ramazan Kampanyası

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Türkiye genelinde 70.000’in üzerinde Lösemi ve Kanser tedavisi gören çocuk, yetişkin ve ailelerine tamamen ücretsiz tedavi, eğitim, konaklama hizmetleri veren bir sivil toplum kuruluşudur. LÖSEV olarak Kanser ve Lösemideki tedavi başarımızı artırmak ve toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla Sevgi, İyilik ve Umutla 25 yıldır Mücadele etmeye devam ediyoruz.

 

2023 yılında, ulusça yaşadığımız büyük deprem felaketi nedeni ile, özellikle bölgede yaşayan ve depremden etkilenen tüm kayıtlı kanser hastalarımızı kucaklıyoruz. Bir yandan da var gücümüzle yaralarını sarmaya çalışıyoruz.

 

Deprem nedeni ile özellikle ofislerimizin bulunduğu illerimize göç eden depremzede ailelerimiz, bu illerimizde yaşam mücadelesine yeniden başlıyor. Yakınlarının yanına gelerek barınmaya çalışan ailelerimiz de, yaklaşık 15-20 kişi bir arada yaşadıkları evlerde Ramazan’ı karşılayacak.

 

Diğer yandan da tüm hızı ile yayılan kanser hastalığı sebebiyle, her ay aldığımız yeni tanılı kanser hastası kaydı ne yazık ki artmaya devam ediyor ve her sene olduğu gibi bu sene de Ramazan kampanyamızla ihtiyaç sahibi ailelerimize sizlerin destekleriyle ulaşıyor olacağız.

 

Ramazan’ın bolluk ve bereketini hep birlikte yaşamak / yaşatmak, ailelerimizin temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere ‘Koli Koli Mutluluk’’ diyerek çıktığımız yolda, kolilerimizin içeriğinde yer alan gıdadan temizliğe, giyimden oyuncağa, pek çok ihtiyacı karşılamak için aşağıdaki konularda desteklerinizi alabilmeyi çok isteriz:   

 

  • Kurumunuz içerisinde afişlerimizin konumlandırarak,
  • Kurumunuzda LED ekranlarınızda kampanya görselimize yer vererek,
  • Web sitenizde banner desteğinde bulunarak
  • Yönetim gruplarınızda bağış linkimizi paylaşarak,
  • Sosyal medyanızda paylaşım yaparak,
  • Kurum personellerinize özel açılacak Koli Koli Mutluluk Kampanya linkimizi paylaşarak
  • Kurum İçerisinde Koli Koli Mutluluk Özel Gün Kampanyasının başlatılması.
  • Çalışanlarınıza / Üyelerinize toplu e-posta gönderimi yaparak

‘’Koli Koli Mutluluk’’ Kuruma Özel Kampanya oluşturmak için:

https://www.losev.org.tr/ozelgun/

 

Bağışlarınız İçin:

https://www.losev.org.tr/v6/bagis

Vereceğiniz bu değerli katkılar için şimdiden teşekkür ederiz.

 

Saygılarımızla.

Mustafa Murat ORHAN

LÖSEV İstanbul Kurumlarla İletişim Yönetmeni
0212 268 68 68/ 96161

0 543 979 44 30

www.losev.org.tr

 



Ek Dosyalar


LOSEV Ramazan 2023 Bulten


29 Mart 2023 - Okunma Sayısı : 264