KVKK Uyum Süreci Kapsamında Bölge Eczacı Odaları Farkındalık Eğitimi

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yürütülecek süreçlerle ilgili olarak, 07.04.2022 tarihinde Bölge Eczacı Odaları ile KVKK Uyum Süreci Eğitimi gerçekleştirildi.

Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz. Saygın Garğın, Av. Özge Evci Eralp ve Bölge Eczacı Odalarımızın yöneticilerinin ve çalışanlarının katılımıyla gerçekleşen eğitimde, KVKK uyum sürecine ve Bölge Eczacı Odalarının iş ve çalışma süreçlerinde kullanmaları gereken belge / materyallere ilişkin bilgilendirme ve değerlendirme yapıldı. Bölge Eczacı Odaları tarafından yöneltilen sorular Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz. Saygın Garğın ve Av. Özge Evci Eralp tarafından cevaplandırıldı.

Eğitim videosu önümüzdeki günlerde Türk Eczacıları Birliği Online Eğitim Platformu TEBEŞİR’e yüklenecek. TEBEŞİR Online Eğitim Platformu, www.teb.org.tr internet sayfamızda sol kısımda bulunan Uygulamalar bölümündedir.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TEBEŞİR Online Eğitim Platformu Kullanım Yönergesine ulaşmak için tıklayınız.

08 Nisan 2022 - Okunma Sayısı : 201