E-İMZA YENİLEME HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

SAYIN MESLEKTAŞLARIMIZ..

TEB ANLAŞMALI KURUM OLAN E-GÜVEN FİRMASI ÜZERİNDEN SÜRESİ BİTEN E-İMZA YENİLEME İÇİN ;

* SEO ŞEKER BANK- ADP. ŞUBESİ HESAP NO: 528-8 / IBAN - TR 58 0005 9000 2051 1032 0052 88 HESABINA YENİLEME BEDELİ OLAN   110 TL ÜCRETİ,

AÇIKLAMA KISMINA ÖRNEK ( ECZ.CEVRİYE YEMENELİ E - İMZA YENİLEME BEDELİ ) YAZARAK YATIRILMASI RİCA OLUNUR.

* BANKA DEKONTUNUN bilgi@seo.org.tr mail adresine ad soyad E-İmza yenileme talebi olduğu belirtilerek mail olarak gönderilmesi gerekmektedir.

* E-İmza Yenileme talepleri ayın her Perşembe günü Türk Eczacılar Birliği Tarafından toplanarak E-Güven firmasına toplu gönderilmektedir.

* Süresi geçen E-İmza yenilemelerinin işlemleri özellikle belirtilmelidir.

ÖNEMLİ NOT : E-İMZA YENİLEME SÜRESİ BİTMEDEN  15 GÜN  ÖNCESİNDE MADURİYET YAŞANMAMASI İÇİN BİLDİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

15 GÜNLÜK SÜREÇ İÇERİSİNDE AYIN HER PERŞEMBE GÜNÜ  E-İMZA YENİLEME TALEPLERİ TÜRK ECZACILAR BİRLİĞİ TARAFINDAN  E-GÜVEN FİRMASINA TOPLU OLARAK GÖNDERİLMEKTEDİR.

20.BÖLGE SAKARYA ECZACI ODASI

31 Mart 2022 - Okunma Sayısı : 456