14 MAYIS ECZACILIK HAFTASI ETKİNLİKLERİ


MENÜ
|
|
|
ÇOCUK MENÜ
|
||
|
|
|
|
|
|
* Zeytinyağlı Tabağı ( 4 çeşit )
|
|
|
* Köfte ,pilav, patates kızartması
|
||
* Akdeniz Salata 1/1
|
|
|
* Dondurma
|
||
* Ara Sıcak
|
|
|
|
* Meyve suyu
|
|
(Paçanga Böreği )
|
|
|
|
||
* Ana Yemek
|
|
|
|
|
|
Izgara çeşitleri , pilav, garnitür, domates ve biber
|
|
||||
( 2 adet köfte, 1 adet tavuk sis, 1 adet antrikot, 1 dilim sucuk )
|
|||||
* Tatlı ve dondurma 1/1
|
|
|
|
||
* Meşrubat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AKTİVİTE ALTERNATİFLERİ
|
|
|
|
||
* Pamuk şekerci
|
|
|
|
||
* Palyaço ( yüz boyama ve sosis balon)
|
|
