ECZACI İÇİN BİRLİKTEYİZ AFETİN YARALARINI BİRLİKTE SARACAĞIZ


ECZACI İÇİN BİRLİKTEYİZ AFETİN YARALARINI BİRLİKTE SARACAĞIZ

 

Değerli Meslektaşımız,

Bütün ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketi, bölgede hizmet sunan eczacı meslektaşlarımız için de büyük acı ve kayıpları beraberinde getirmiştir. Depremlerin yaşandığı ilk gün itibariyle Birliğimiz, Bölge Eczacı Odalarımız ve Meslektaşlarımız bir seferberlik ilan etmiş; bölgedeki vatandaşlarımızın ilaç eczacılık ihtiyaçlarının karşılanması adına özverili çaba ve katkılarla hizmet sunmuş, sunmaya devam etmektedir.

Türk Eczacıları Birliği, tüm bu çalışmalarla eş zamanlı olarak, depremden zarar gören meslektaşlarımızın yaralarını sarmak, ekonomik olarak katkı sağlamak ve eczanelerimizi yeniden ayağa kaldırmak için bütün imkânlarını seferber etmiş durumdadır. Bu bağlamda yürütülen çalışmalar çok yönlü olarak sürdürülmektedir.

Bu kapsamda,

Deprem bölgesinde eczanesi yıkılan, zarar gören depremzede meslektaşlarımızı tekrar ayağa kaldırabilmek, yaralarını sarabilmek adına İlaç Sanayi, Eczacı Kooperatiflerimiz, Dağıtım kanallarımız ve ülkemizin dört biryanında depremzede vatandaşlarımız için ilk günden bu yana seferberlik ilan eden Meslektaşlarımızın da katkı sunmaya davet edileceği bir yardım kampanyası daha yapılacaktır.

“ECZACI için BİRLİKTEYİZ” Yardım Kampanyamızla ilgili detaylar en kısa sürede siz değerli meslektaşlarımızın bilgisine sunulacaktır.

Depremden zarar gören bütün meslektaşlarımızın yaşadığı tüm zorlukların üstesinden Birlik’te geleceğiz, yaraları dayanışma ile Birlik’te saracağız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ