• CERRAHOĞLU ECZANESİ
    0264 255 1201-Yenikent

YENİ KORONAVİRÜS (COVID-19) HASTALIĞI HAKKINDA 16-03

YENİ KORONAVİRÜS (COVID-19) HASTALIĞI HAKKINDA

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından pandemik bir hastalık olarak ilan edilen Koronavirüs (Covid-19) hastalığı ile mücadelede Birinci Basamak Sağlık Çalışanları olarak biz eczacıların alacağı etkin önlemler ve doğru yönlendirmeler ülkemiz ve vatandaşlarımızın bu süreçten en az düzeyde etkilenerek atlatması adına büyük önem arz etmektedir.

Birliğimiz eczanelerden sunulacak danışmanlık ve hizmet süreçlerini en doğru ve etkin şekilde yönetebilmek adına çeşitli çalışmaları hayata geçirmiş ve geliştirmeye devam etmektedir. Bu kapsamda meslektaşlarımız ve eczanelerden halkımızı bilgilendirmek için hazırlanan destekleyici materyaller aşağıda iletilmektedir.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Meslektaşlarımız İçin

“Yeni Koronavirüs (COVID-19) – Eczacıların Takip Etmesi Gereken Temel İlkeler” Başlıklı TEB Yayınına ulaşmak için tıklayınız.

“Korona Virüsü Sars-Cov-2 Eczacılar Nasıl Tavsiye Verebilir” Başlıklı FIP Yayını Çevirisine ulaşmak için tıklayınız.

“Sars-Cov-2 Korona Virüsü Salgını: Eczacılar İçin Ön Kılavuz” Başlıklı FIP Yayını Çevirisine ulaşmak için tıklayınız.

Vatandaşlarımız İçin

“Yeni Koronavirüs (COVID-19) İle Mücadelede Temel İlkeler” Başlıklı TEB Yayınına ulaşmak için tıklayınız.

“Koronavirüs Hakkında Bilinmesi Gerekenler” Başlıklı TEB Yayınına ulaşmak için tıklayınız.

“Virüsten Korunmak Elimizde” Başlıklı SB Yayınına ulaşmak için tıklayınız.