• KARAKAYA ECZANESİ
    0264 777 2877-Serdivan
  • ERDEM ECZANESİ
    0264 255 1201-Yenikent

TİTCK Başkanlığının İlaç Güvenlik İzlem Formu ile Kullanılan ve Kısıtlı Dağıtımda Olan İlaçların Temini Duyurusu Hakkında

TİTCK Başkanlığının “İlaç Güvenlik İzlem Formu ile Kullanılan ve Kısıtlı Dağıtımda Olan İlaçların Temini” Duyurusu Hakkında

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından 06.07.2020 tarihinde (bugün) yayımlanan duyuru ile;

COVID-19  sebebiyle  Kurum tarafından  riskleri  nedeniyle  takip  edilen  ilaçların temini (İlaç Güvenlik İzlem Formu ile kullanılan ilaçlar ile kısıtlı dağıtımda olan ilaçlar) için yaşanan  karışıklıkları  önlemek  amacıyla uygulanacak  işlem  basamaklarında  güncellemeler  yapıldığı ve bu  bağlamda  söz konusu ilaçlar ve bu ilaçların temini konusunda ikinci bir duyuruya kadar izlenecek yolun duyuru ekinde bulunan dokümanda yer aldığı bildirilmiştir.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Kurum duyurusuna ulaşmak için tıklayınız.

İlaç güvenlik izlem formu ile kullanılan ve kısıtlı dağıtımda olan ilaçların temini dokümanına ulaşmak için tıklayınız.

Karşılaştırmalı tabloya ulaşmak için tıklayınız.