• DİNÇER ECZANESİ
  • HAYAT ECZANESİ
  • DEMET ECZANESİ

SGK FATURA TESLİMİ HAKKINDA 03-04

Ülkemizde yaşanmakta olan Covid-19 salgını nedeniyle reçete teslimi sırasında oluşabilecek bulaş risklerini en aza indirmek amacıyla, bu aydan itibaren reçete teslim işlemlerinde uygulanacak adımlar belirlenmiştir. İsteyen üyelerimiz aşağıda ayrıntılarını sunacağımız şekilde fatura eklerini ve reçeteleri hazırladıktan sonra örnekleme yapmaksızın SGK binasına elden teslim edebilirler. İsteyen üyelerimiz ise kargo ile fatura eklerini ve reçetelerini gönderebilirler. (Her iki işlem için de aşağıdaki işlemlerin yapılması gerekmektedir.) Örnekleme işlemleri ise Pandemi dönemi durumuna ve sonraki dönem şartlarına göre daha sonra belirlenecek bir zamanda yapılacaktır. Bu süreçte fatura ekleri ve reçeteler sadece kayıt işlemleri yapılmış halde SGK’da bekleyecek, ödemelerde bu yüzden bir gecikme olmayacaktır.

Mor ve turuncu reçete kan ürünü fatura ve ekleri bu kapsama dahil olmayıp normalde olduğu gibi teslim edilecektir.

KIRMIZI ETİKETLERİ SAKARYA ECZACI ODASINDAN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ

SGK A-B-C-YURTDIŞI FATURA VE EKLERININ TESLIMI LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ.