• CERRAHOĞLU ECZANESİ
    0264 255 1201-Yenikent

ELEKTRONİK İCMAL ONAYI HAKKINDA 25-03

MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE;

Mevcut covid-19 pandemisinden ötürü ülkece içinde bulunduğumuz süreç dolayısıyla meslektaşlarımızın karşıladığı SGK-TEB protokolünün 3.7 maddesinde belirtilen sıralı dağıtım reçetelerinin onayları farmainbox sistemi üzerinden yapılacak olup, eczacılarımızın reçeteler ile ilgili olarak ikinci bir duyuruya kadar eczacı odasına gelmelerine gerek yoktur. Ayrıca icmal listeleri ile birlikte istenilen önceki ayın faturası ve döküm özetlerinin, bilgi@seo.org.tr adresine mail olarak gönderilmesini rica ederiz.

SAKARYA ECZACI ODASI YÖNETİM KURULU

YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER;

1.  FARMAİNBOX SİSTEMİ ÜZERİNDEN DÖNEM SONLANDIRMA YAPILACAK
  2.  YAPILAN DÖNEM SONLANDIRMALARIN BİLDİRİMİ İÇİN WEB SAYFAMIZDA BULUNAN ECZACI PANELİNDEN İCMAL BİLDİRİMİ YAPILACAK
  3. ODAMIZA, FARMAİNBOX LİSTELERİ İLE BERABER GETİRDİĞİNİZ (ÖNCEKİ AYIN FATURASI-MEVCUT AYIN MEDULA DÖKÜM LİSTESİ) EKLER bilgi@seo.org.tr ADRESİNE MAİL ATILACAK.
  4. TÜM İŞLEMLER TAMAMLANDIKTAN SONRA, 24 SAAT İÇİNDE LİSTELERİNİZ ODAMIZ TARAFINDAN ELEKTRONİK OLARAK ONAYLANACAKTIR.
  5. ONAYLI LİSTELERİ FARMAİNBOX ÜZERİNDEN İCMAL RAPORLAMA BÖLÜMÜNDEN ALABİLİRSİNİZ.

FARMAİNBOX SİSTEMİ RESİMLİ ANLATIM İÇİN TIKLATINIZ

ECZACI PANEL RESİMLİ ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ.

Farmainbox programında kullanıcı adı ve şifre girişi sonrası tevzi sistemine giriş yapılamaması durumunda;
-İlk olarak Chrome ve Explorer dışında başka bir internet tarayıcısı(Mozilla vb.) ile giriş yapmayı denemeniz gerekmektedir. (MOZİLLA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ)

-Eğer sistem halen açılmıyor ise Windows ve java güncellemelerini (özellikle Windows 7 kullanıcılarının) yapmaları gerekmektedir.