• İNANÇ ECZANESİ
  • ÖZGÜR ECZANESİ
    0264 255 1111-Yenikent

ECZACILARIMIZIN DİKKATİNE;

Odamız yönetim kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda protokolde yer alan 3.7.maddesine istinaden yapılacak olan takibin verimliliğinin ve etkinliğinin sağlanması amacıyla Kasım 2019 tarihinden itibaren aşağıda yer alan önlemler gerekli görülmüştür.

Farmainbox Reçete Tevzi Sistemine girilen tüm C grubu reçetelerinin Farmainbox Listeleri, Medula Reçete listesinin tüm sayfaları ve Önceki Dönemin C Grubu Fatura Fotokopisinin onaya gelirken getirilmesi rica olunur. Getirmeyen Meslektaşlarımızın reçete onayları oda tarafından yapılmayacaktır. Meslektaşlarımızın dikkatine.

*Eczacılarımızın reçeteleri sisteme girmeden önce, kesinlikle ECZANELERİN KOTALARININ OLUP OLMADIĞINI FARMAINBOX SİSTEMİNDEN KONTROL ETMELERİ gerekmektedir.

*Ayrıca oda tarafından yönlendirilen reçeteler veya kotası olup da nöbet veya acil durumda karşılanan reçetelerin AYNI GÜN İÇİNDE muhakkak FARMAINBOX sistemine işlenmesi gerekmektedir.

*Nöbet ve acil durumda karşılanan reçetelerin, karşılandığı gün ECZACI ODASINA BİLDİRİMİN YAPILMASI gerekmektedir.

*Bu işlemler dışında GAYRİ RESMİ VERİLEN dağıtımdaki reçeteler KESİNLİKLE ONAYLANMAYACAKTIR.

*YANLIŞ BEYANDA BULUNAN ECZANELERE (FARMAINBOX İLE MEDULA VERİLERİNDE UYUŞMAZLIK OLAN), PROTOKOL GEREĞİ VE ODA HAYSİYET KURULU YAPTIRIMLARI UYGULANACAKTIR.

SAKARYA ECZACI ODASI YÖNETİM KURULU