• KARAKAYA ECZANESİ
    0264 255 1201-Yenikent

C GRUBU REÇETELERİ HAKKINDA ÜYELERİMİZE DUYURU 19-07

Değerli Meslektaşlarımız;

Bazı eczacılarımızın farmainbox tutarlarını yanlış beyan etmeleri sonucu diğer eczacılarımızın bu durumdan mağdur oldukları tespit edilmiştir. Oda yönetimi olarak bu yanlış beyanların önüne geçebilmek adına hızlıca birtakım önlemler alınmış, bu önlemlerin bir sonucu olarak da Eczacı Paneli sistemi ortaya çıkmıştır. Bu sistem sayesinde birtakım kontrollerin otomatik olarak gerçekleşmesi sağlanmış ve daha detaylı analizlerin yapılması mümkün kılınmıştır. Sistemin devreye alındığı ilk ay bazı tespitler yapılmış ve bu eczacılarımızla ilgili gerekli incelemeler oda bünyesinde ivedilikle başlatılmıştır. Özetle; Eczacı Paneli her şeyden önce siz değerli eczacılarımızın haklarını gözetmek adına oluşturulmuş bir sistemdir. Sisteme her geçen gün yeni özellikler eklenmekte ve olabildiğince kolay olması için azami çaba gösterilmektedir. Ayrıca çevre ilçelerde bulunan eczacılarımızın da oda onayları için onca yolu kat etmesine artık gerek kalmamıştır.

Bu kontrollere istinaden eczacılarımızın C grubu reçetelerini Farmainbox sistemine kontrollü olarak girilmesi gerekmektedir.

SAKARYA ECZACI ODASI

YÖNETİM KURULU