• DİNÇER ECZANESİ
  • DEMET ECZANESİ

Değerli Eczacı Meslektaşlarımızın dikkatine

Değerli Eczacı Meslektaşlarımızın dikkatine;
 Adapazarı Merkez, Erenler, Serdivan bölge eczaneleri ile ilgili olarak yeni bir yapılanmaya gidilmiş olup, bu yapılanma “Merkez Eczaneleri  İstişare Projesi(MEİP)” olarak isimlendirilmiştir. Bu proje kapsamında Adapazarı Merkez, Erenler, Serdivan ilçelerinde faaliyet gösteren eczaneler fiziki yakınlıklarına göre 8 bölgede toplanmış, bu bölgeler; 1. Bölge, 2. Bölge, 3. Bölge, 4. Bölge, 5. Bölge, 6. Bölge, 7. Bölge, 8. Bölge şeklinde oluşturulmuştur.
Yukarıda adı geçen bölgelere de 20. Bölge Sakarya Eczacı Odası(SEO) tarafından “Merkez Eczaneleri İstişare Proje Temsilcileri(MEİPT)” atanmıştır.
Merkez Eczaneleri İstişare Projesi(MEİP)nin amacı, Adapazarı Merkez, Erenler, Serdivan ilçelerinde faaliyet gösteren eczanelerle, Sakarya Eczacı Odası (SEO) arasında her türlü koordinasyonu sağlamak, eczane faaliyetlerinin 6197 Sayılı Eczacılar Ve Eczaneler Hakkında Kanun ve ilgili yönetmeliklere uygunluğunu gözlemlemek ve bu konularda SEO bilgilendirmek üzere planlanmış bir organizasyondur.
Tüm üyelerimizin bilgisine rica olunur.

NOT: BÖLGELERE BAÐLI ECZANE LİSTESİ AÞAÐIDAKİ LİSTEDEDİR.
meipt listesi