• GÜMÜŞ ECZANESİ
  • ERDEM ECZANESİ
    KORUCUK ARAŞTIRMA HASTANESİ KARŞISI
    Yenikent

Yardımcı Eczacılar İçin 2020 Yılı Üçüncü Başvuru Dönemi ve Yerleştirme Takvimi Hakkında 05-11

Yardımcı Eczacılar İçin 2020 Yılı Üçüncü

Başvuru Dönemi ve Yerleştirme Takvimi Hakkında

2020 Yılı için Üçüncü Başvuru ve Yerleştirme Takvimi Birliğimiz tarafından aşağıdaki şekilde belirlenmiş, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'na bildirilmiş ve Kurum tarafından uygun bulunmuştur.

Buna göre, 2020 Yılı Üçüncü Başvuru Dönemi Takvimi aşağıdaki şekildedir:

• 9-13 Kasım 2020 tarihleri arasında, Bölge Eczacı Odaları tarafından, yardımcı eczacı adaylarının ön kayıt başvurularının alınması ve ön kayıt sonrasında başvuru sahiplerine tercih ekranı için kullanıcı adı ve şifrelerinin imza karşılığında verilmesi,
  • 16-19 Kasım 2020 tarihleri arasında, Türk Eczacıları Birliği tarafından açılacak ekran aracılığıyla adayların il tercih başvurularının gerçekleştirilmesi,
  • 20 Kasım 2020 tarihinde yapılan başvurular doğrultusunda yerleştirmelerin gerçekleştirilmesi ve sonuçların duyurulması.

Bu bilgiler doğrultusunda, Yardımcı Eczacı Ön Kayıt Başvurusu yaparak, il tercihi aşamasında tercihte bulunacak olan meslektaşlarımızın, yardımcı eczacı olarak çalışacakları eczanelere yerleştirilmesi aşamasında, Eczacı Bilgi Sistemi'nde kayıtlı olan eczane çalışanları bilgileri esas alınacaktır.

Ön kayıt işlemini tamamlamış olan eczacılarımızın, il tercih başvurusunu gerçekleştirmeden önce, yardımcı eczacı olarak çalışacağı eczaneyi kendisinin bulması ve bu nedenle, yaptırmış olduğu ön kaydı sildirmek istemesi halinde, 13 Kasım Cuma günü saat 17:00’ye kadar kendisine en yakın Bölge Eczacı Odasına başvurarak bu işlemi gerçekleştirebilecektir.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ