• GÜMÜŞ ECZANESİ
  • ERDEM ECZANESİ
    KORUCUK ARAŞTIRMA HASTANESİ KARŞISI
    Yenikent

Medula Eczane Sisteminde Yayımlanan 30 Ekim İzmir Depremi Sonrası İlaç ve Tıbbi Malzeme Teminine İlişkin Duyuru Hakkında

Medula Eczane Sistemi’nde Yayımlanan

“30 Ekim İzmir Depremi Sonrası İlaç ve Tıbbi Malzeme Teminine İlişkin Duyuru” Hakkında

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından Medula Eczane Sistemi’nde 06.11.2020 tarihinde yayımlanan “30 Ekim İzmir Depremi Sonrası İlaç ve Tıbbi Malzeme Teminine İlişkin Duyuru” ile,

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir İlinde meydana gelen depremde evleri hasar gören hastaların, ilaç ve/veya sürekli kullanılan tıbbi malzemelerini hasarlı olan evlerinden alarak kullanmalarının mümkün olmaması nedeniyle mağduriyetlerinin önlenmesi açısından, ikametgahı Bayraklı veya Bornova ilçesi olan hastaların; Kurum tarafından 28/08/2020 tarihinde yayımlanan “Kronik Hastalığı Nedeniyle Sağlık Raporu Olan Hastaların İlaç/Tıbbi Malzeme Temini Hakkında” başlıklı duyuruda belirtilen sağlık raporuna istinaden kullanacakları ilaç ve/veya sürekli kullanılan tıbbi malzemelerini; İzmir ilinde faaliyet göstermekte olan Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin sözleşmeli eczanelerden ve/veya Ayakta Tedavide Kullanılan Hazır Tıbbi Malzemelerin Teminine İlişkin Sözleşme kapsamında Kurum ile sözleşmeli olan merkezlerden alınması kaydıyla MEDULA sisteminde kayıtlı bulunan temin süreleri dikkate alınmaksızın temin edebileceği bildirilmektedir.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ