• EMNİYET ECZANESİ
  • UZUNÇARŞI ECZANESİ
    UZUNÇARŞI
  • TÜRKSEVEN ECZANESİ
    VEREM SAVAŞ DİSPANSERİ YANI HIZIRTEPE MAH.
  • SARIOGLU ECZANESİ
    MERT SOK.
    Serdivan
  • DİLEK ECZANESİ
    YENIKENT DEVLET HASTANESI YOL UZERI KARAMAN KALICI KONUTLAR
    Yenikent

Eczacı Kimlik Kartlarının Hazırlanması Hakkında 26-01

Eczacı Kimlik Kartlarının Hazırlanması Hakkında

Eczacı Bilgi Sisteminde kayıtlı olan üyelerimize hazırlanacak Eczacı Kimlik Kartları için meslektaşlarımızın fotoğraf güncelleme işlemini Farma Inbox üzerinden EBS'ye giriş sağlayarak veya www.teb.org.tr internet sayfamızda  oluşturulan EBS Giriş bölümü aracılığıyla gerçekleştirilebileceği duyurulmuştu.

Eczacı Kimlik Kartlarının hazırlık süreci başlatılmış olup, meslektaşlarımızın fotoğraf güncelleme işlemlerini 05.02.2021 tarihine kadar tamamlaması gerekmektedir.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

***Eczacı Bilgi Sistemine ilk kez giriş yapacak olan ve/veya parolası bulunmayan meslektaşlarımız, EBS Giriş linki üzerinden, Parolamı Sıfırla butonuna tıklayarak sistemde kayıtlı olan e-posta adresi veya GSM numarasına gönderilecek kod aracılığıyla yeni bir parola belirleyebileceklerdir.

Parola belirlemek için;

• www.teb.org.tr ekranında Uygulamalar bölümünden EBS Giriş bölümüne tıklanır.
  • Açılan ekranda TC Kimlik Numarası ve Eczacı Bilgi Sisteminde kayıtlı e-posta adresi veya GSM numarası yazılır.
  • Kod gönder butonuna tıklanır.
  • E-posta adresine veya cep telefonuna gönderilen doğrulama kodu 2 dakikalık süre içinde ekrandaki alana yazılır.
  • Yeni parola belirlenerek değiştir butonuna tıklanır.
  • Parola belirleme işlemi tamamlandıktan sonra sisteme giriş yapılır.