DUYURU DETAY

DAĞITIMA GİREN REÇETELER HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU....!

Değerli meslektaşlarımızın dikkatine;

Odamız bünyesinde SGK ile TEB arasında imzalanan protokolün 3.7. maddesi gereğince sıralı dağıtımdaki C grubu reçetelerin;
  Farmainbox sistemine günlük olarak kaydedilmesi  ve  Reçete limitlerinin aşılmamasına dikkat edilmesi gerekmektedir. Aksi durumda odamız sisteminden girişlere izin verilmeyeceği  ÖNEMLE duyurulur.
  Eşit paylaşım esasına dayanarak dağıtımı gerçekleştirilen sıralı dağıtım sistemine tabi olan Mor-Turuncu Kan ürünü reçeteleri ile alakalı;  Merkez bölgemiz için yeni dönem kan ürünü kotaları açılacaktır. Bu sebeple, Sıralı dağıtım sistemine girmek İSTEMEYEN eczacılarımızın odamıza 22/10/2021 tarihine kadar  dilekçe ile başvuru yapması gerekmektedir. Kan ürünü sıralı dağıtım listesinde olan eczacılarımızın mücbir sebepler harici gelen reçeteleri karşılaması sorumluluğudur. Sıralı dağıtım listesinde olmasına rağmen üst üste 2(iki) reçete karşılanmaması tespitinde ilgili eczane sıralı dağıtım listesinden çıkarılacaktır.
  Değerli meslektaşlarımızın bilgilerine rica ederiz.

20. BÖLGE SAKARYA ECZA ODASI  YÖNETİM KURULU