DUYURU DETAY

Covid –19 ve ilaç kullanımı hakkında yapılacak sunum hakkında 05-05

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ

Covid –19 ve ilaç kullanımı hakkında klinik Ecz. Emine Karataş Koçberber tarafından aşağıda vereceğimiz linkten 10 Mayıs 2020 Pazar Günü  Saat 13.00 da  canlı yayınla sunum yapacaktır.

CANLI YAYIN LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ...

SAKARYA Eczacı Odası

Emine KARATAŞ KOÇBERBER;

2005 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ne başladı. Eczacılık lisans eğitiminin ardından 2010 yılında Klinik Eczacılık stajı dolayısı ile 6 ay Amerika Birleşik Devletleri’nde bulundu. 2012 yılında Klinik Eczacılık Anabilim Dalında Klinik Eczacılık doktora programına başladı. 2014 yılında değişim programı ile Tennessee Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde bulundu. Amerika Birleşik Devletleri’nde Baptist Health, Veterans Affairs, Regional Health, Methodist, St. Jude ve LeBonheur Çocuk hastaneleri gibi farklı hastanelerde klinik rotasyonlara katıldı. İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde Klinik Eczacılık Anabilim Dalında 2 yıl Öğretim görevlisi olarak çalıştı. 2017-2019 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde Klinik Eczacılık Bilim Dalında araştırma görevlisi olarak çalıştı. 2019 yılında Padova Tıp Fakültesinde çalışmıştır. Doktora araştırma alanı yoğun bakım servisinde ilaç tedavisinin optimizasyonu üzerinedir.