TEB Yardmlama Sand Kredi Faizleri ve Banka Deiim Bilgisi

YÖNETM KURULU BAKANLIINA

Piyasa koullarndaki hzl deiim, bankalarca kredi faizlerine uygulanan art sonucunda, Sandk kaynaklarnn korunmasn ve yönetimini salayabilmek amacyla, üyelerimize kullandrlan kredilerin kullandrm faiz oran %1,40 olarak yeniden belirlenmitir.

Türk Eczaclar Birlii Yardmlama Sand ve Türk Ekonomi Bankas ile anlama salanmtr. Üyelerimize kullandrlacak krediler; Türk Ekonomi Bankas araclyla devam edecektir. Kredi ilemlerinde Türk Ekonomi Bankas'nda da hiçbir masraf ve ek ücret ödenmeyecektir.

Türkiye Bankas ile kredi ilemlerimize geçici bir süre ara verilmi olup; Türkiye Bankas ile kredi ilemlerimiz dnda olan anlamalarmz devam etmektedir. Ancak Türkiye Bankas da piyasaya göre uygun faiz koullar saladnda kredi ilemlerimiz yeniden deerlendirilecektir.

Türk Ekonomi Bankas araclyla kullandrlacak kredi oranlar ve kredi ödeme tablosu 12.06.2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlenmitir.

Bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasn sayglarmla rica ederim.

Ecz.Mehmet brahim Özkol
Sayman

Kredi ödeme planna ulamak için tklaynz.

2018-06-18 09:31:18