Aklc la Kullanm ve Farmakovijilans Komisyonu 41.Dnemdeki lk Toplantsn Gerekletirdi

Aklc laç Kullanm ve Farmakovijilans Komisyonu, 41.Dönem çalmalar kapsamnda ilk toplantsn 8 Mays 2018 tarihinde, Türk Eczaclar Birlii Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Cem Mercül’ün bakanlnda, bölge eczac odalar temsilcilerinin katlm ile gerçekletirdi.

Toplantda öncelikli olarak, Komisyon Bakan tarafndan geçmi dönemlerde Türk Eczaclar Birlii ve Komisyon tarafndan yürütülen çalmalar hakknda katlmclara bilgi verildi. Ardndan aklc ilaç kullanm ve farmakovijilans balklar ayr bölümler halinde deerlendirilerek ilgili alanlarda eczaclarn farkndalklarnn, yetkinliklerinin ve uygulama ayann gelitirilmesine yönelik hayata geçirilebilecek proje ve eylem önerileri görüüldü.

2018-05-10 09:22:26