SUT Deiiklii le lgili SGKdan Bilgi Talebi Hakknda

21 Mart  2018 tarihli 30367 sayl Resmi Gazetede yaymlanan “Sosyal Güvenlik Kurumu Salk Uygulama Tebliinde Deiiklik Yaplmasna Dair Tebli” kapsamnda yaplan düzenlemelerin, yürürlükte bulunan SUT ile hazrlanan karlatrmal tablosu Birliimiz tarafndan hazrlanarak 21.03.2018 tarihinde internet sayfamzda yaynlanmtr.

SUT Deiikliinde yaplan düzenlemelerle ilgili birçok maddede tereddütler olutuundan hastalarmz ve meslektalarmz açsndan maduriyet yarataca deerlendirilen bu konulara ivedilikle açklk getirilmesi için ekte yer alan yazmz Sosyal Güvenlik Kurumuna iletilmitir.

Tebli Deiiklii metni ayrca Birliimizin Hukuk Birimi tarafndan da incelenmektedir.

SUT Deiiklii ile yaplan düzenlemelerle ilgili olarak Kuruma yaptmz yazl bavurunun Kurum tarafndan cevaplanmasnn hemen ardndan gerekli bilgilendirmeler internet sayfamz üzerinden yaplacaktr.

Tüm meslektalarmzn bilgisine sunarz.

TÜRK ECZACILARI BRL

2018-03-26 09:57:15