Yemene nsani Yardm Kampanyas Hakknd

40.A.0010808

27.07.2017

YÖNETM KURULU BAKANLIINA

Bölgede 2015 ylndan bu yana devam eden çatmalar nedeniyle, gda, tbbi malzeme ve akaryaktn çounu dardan ithal eden Yemen, açlk ve susuzluk tehlikesi yayor. Türk Eczaclar Birlii 40.Dönem Merkez Heyeti 3.Bölgeleraras Toplant’da gündeme gelen, Türk Kzlay’nn Yemen’e nsani Yardm Kampanyas, Merkez Heyetimizin 19 Temmuz 2017 tarihli toplantsnda da görüülmü ve kampanyaya Türk Eczaclar Birlii tarafndan belirli miktarda nakdi yardm yaplmasna karar verilmitir.

Yemen halknn daha salkl koullara kavumasn salamak için, Türkiye’nin dört bir köesinde hastalara salk hizmeti sunan meslektalarmzn ve eczac odalarmzn desteini ve yardmlarn esirgemeyeceine inanyoruz.

Türk Kzlay’nn Yemen’e nsani Yardm Kampanyasna ait bilgiler, Birliimizin www.teb.org.tr internet sayfasnda oluturulan “Yemen’e nsan Yardm” haber bal üzerinden ulalan ekranda yer almaktadr.

Bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasn sayglarmla rica ederim.

Ecz. Arman Üney

Yemen’e nsan Yardm ekranna ulamak için tklaynz.

2017-08-03 09:31:16