TEB ECZACILIK AKADEMS BLM, HZMET, TEVK VE AKADEM DLLER BAVURULARI BALADI

TEB ECZACILIK AKADEMS BLM, HZMET, TEVK VE AKADEM ÖDÜLLER BAVURULARI BALADI

Türk Eczaclar Birlii Eczaclk Akademisi tarafndan 2017 ylnda; Bilim, Hizmet ve Tevik Ödülleri olmak üzere üç tür ödül verilecektir. Bilim, Hizmet ve Tevik Ödülleri, eczaclk bilimleri alannda aratrma yapan ve/veya bu alanlarn mensubu olan Türkiye Cumhuriyeti uyruklu bilim insanlarnn seçkin aratrma, çalma ve hizmetlerini deerlendirmek, üstün niteliklerini onayarak kamuoyuna duyurmak ve bir tevik unsuru olmak üzere oluturulmutur.

Aday önerilerinin, ekte sunulan TEB Eczaclk Akademisi Bilim, Hizmet ve Tevik Ödülleri Esaslar ile ekteki formlara uygun olarak düzenlenmesi ve önerilerin en geç 01 Austos 2017 Sal günü saat 18:00’a kadar Türk Eczaclar Birlii Eczaclk Akademisi’ne Cinnah Cad. Willy Brandt Sok. No: 9 Çankaya / ANKARA) ulam olmas gerekmektedir.

Tüm meslektalarmzn bilgisine sunarz.

TÜRK ECZACILARI BRL

Bilim, Hizmet ve Tevik Ödülleri Esaslar ve Aday Bavuru / Öneri Formu için tklaynz.

2017-04-27 12:25:58